Korttien Tarinat 2023 -festivaalipostimerkkitarjous

Tänäkin vuonna julkaisemme erityisen festivaalipostimerkin, ja saman aiheisen postikortin. Postimerkin ja -kortin kuvassa on Hämeen linna, ja kuvituksen on tehnyt hämeenlinnalainen graafikko Jaana Aalto.

Festivaalipostimerkit ovat myös erityinen keräilykohde, sillä niitä painetaan vain rajoitetusti, ja ne ovat saatavana vain Korttien Tarinat -postikorttifestivaaleilla lauantaina 15.4.2023 klo 10-15 niin kauan kun niitä riittää.

Tee ennakkotilaus 27.3. klo 12 mennessä

Huom. Emme toimita postimerkkejä postitse! 

Postimerkit on maksettava ennakkoon, ja ne voi lunastaa Verkatehtaalta Hämeenlinnasta 15.4.2023 klo 10-15 Korttien tarinat osuuskunnan deskiltä.

Postimerkkejä myydään tapahtumassa hintaan 3,50 € kappale niin kauan kuin niitä riittää. Emme ota varauksia tapahtumassa myytäviin postimerkkeihin.

Ennakkoon tilaavat saavat yhden festivaalipostikortin jokaista tilaamaansa postimerkkiä kohden. Kokonaisen arkin hinta on 10% edullisempi per postimerkki, ja myös arkin tilaavat saavat siis 10 postimerkin mukana 10 festivaalipostikorttia.

Festivaalipostimerkki ja postimerkkiarkki

Korttien Tarinat -festivaalipostimerkki 2023
Korttien Tarinat -festivaalipostimerkkiarkki 2023

Festivaalipostikortti

Festivaalipostikortteja ei voi varata erikseen ennakkoon, yksi postikortti sisältyy jokaiseen ennalta tilattuun festivaalipostimerkkiin. Postikortteja voi ostaa tapahtumasta yksittäin.

Korttien Tarinat -festivaalipostikortti 2023
Korttien Tarinat -festivaalipostikortti 2023

Ennakkotilauslomake

Ennakkovarausmahdollisuus on päättynyt.

Postimerkkejä on rajallinen erä myynnissä myös Korttien Tarinat -tapahtumassa osuuskunnan omalla deskillä. Näitä merkkejä ei voi varata etukäteen. Merkkejä myydään niin kauan kuin niitä riittää.