Erikoisleimaus

Tänä vuonna tapahtumasta saa kaksi virallista erikoisleimaa lähetyksiin.

Tapahtumassa on mukana myös Ahvenanmaan Posti, Åland Post, joka julkaisee tätä tapahtumaa varten erikoisleiman, omakuvapostimerkin, sekä erikoispostikortin. Ahvenanmaan Postin osastolta voit ostaa paitsi ahvenanmaalaisia, myös suomalaisia postimerkkejä. Voit jättää ahvenanmaalaisilla postimerkeillä varustetut lähetyksesi heille, ja lähetykset postitetaan edelleen heti seuraavana maanantaina Maarianhaminasta vastaanottajilleen.

Postin erikoisleima

Posti juhlistaa 12. Korttien Tarinat -tapahtumaa virallisella erikoisleimalla. Leiman on suunnitellut Finnish Nightmaresin kuvittaja Karoliina Korhonen.

Erikoisleima on käytössä Verkatehtaalla lauantaina 14.9.2019 klo 10-16. Leiman saa postimerkeillä varustettuihin lähetyksiin Postimuseon deskiltä, joka sijaitsee lasipihalla ensimmäisessä kerroksessa. Lähetykset voi myös jättää Postimuseon deskille, jolloin ne leimataan erikoisleimalla ja lähetetään edelleen vastaanottajilleen.

Ennakkotilausmahdollisuus

Voit tilata leiman lähetyksiisi myös ennakkoon. Ennakkotilausaika on 2.-6.9.2019. Lähetä leimattavat lähetykset kirjeessä osoitteella:

Postimuseo
Korttien Tarinat -erikoisleima
Häkiläpolku 3
33100 Tampere

Korttien Tarinat 2019 -erikoisleima

Ahvenanmaan Postin erikoisleima

Ahvenanmaan Posti julkaisee vuosittain erityisen näyttelyleiman kaikkiin tapahtumiin, joihin se osallistuu. Ahvenanmaan Posti on mukana tänä vuonna Korttien Tarinoissa ensimmäistä kertaa, ja julkaisee näyttelyleiman lisäksi tapahtumakohtaisen näyttelypostikortin ja omakuvapostimerkin.

Ahvenanmaan Posti edustaa tapahtumassa myös Suomen Postia, ja deskiltä on saatavana sekä ahvenanmaalaisia, että suomalaisia postimerkkejä.

Erikoisleima on käytössä Verkatehtaalla lauantaina 14.9.2019 klo 10-16. Leiman saa postimerkeillä varustettuihin lähetyksiin Ahvenanmaan Postin deskiltä, joka myös sijaitsee lasipihalla ensimmäisessä kerroksessa. Lähetykset voi myös jättää Ahvenamaan Postin deskille, jolloin ne leimataan erikoisleimalla ja lähetetään edelleen vastaanottajilleen.

Vykortens Berättelser 2019 Specialstämpeln