Erikoisleimaus

Tänä vuonna tapahtumasta saa kaksi virallista erikoisleimaa lähetyksiin.

Tapahtumassa on mukana myös Ahvenanmaan Posti, Åland Post, joka julkaisee tätä tapahtumaa varten erikoisleiman, omakuvapostimerkin, sekä erikoispostikortin. Ahvenanmaan Postin osastolta voit ostaa paitsi ahvenanmaalaisia, myös suomalaisia postimerkkejä. Voit jättää ahvenanmaalaisilla postimerkeillä varustetut lähetyksesi heille, ja lähetykset postitetaan edelleen heti seuraavana maanantaina Maarianhaminasta vastaanottajilleen.

Postin leimauspisteeltä saat halutessasi myös tavallisen Hämeenlinnan päivämääräleiman. Åland Postin deskiltä saat halutessasi myös Helsingin päivämääräleiman.

Postin erikoisleima

Posti juhlistaa 12. Korttien Tarinat -tapahtumaa virallisella erikoisleimalla. Leiman on suunnitellut Finnish Nightmaresin kuvittaja Karoliina Korhonen.

Erikoisleima on käytössä Verkatehtaalla lauantaina 14.9.2019 klo 10-16. Leiman saa postimerkeillä varustettuihin lähetyksiin leimausdeskiltä, joka sijaitsee toisessa kerroksessa, Lasipihan ja Kehräämön välisessä aulassa. Lähetykset voi myös jättää deskille, jolloin ne leimataan erikoisleimalla ja lähetetään edelleen vastaanottajilleen.

Ennakkotilausmahdollisuus

Voit tilata leiman lähetyksiisi myös ennakkoon. Ennakkotilausaika on 2.-6.9.2019. Lähetä leimattavat lähetykset kirjeessä osoitteella:

Postimuseo
Korttien Tarinat -erikoisleima
Häkiläpolku 3
33100 Tampere

Korttien Tarinat 2019 -erikoisleima

Ahvenanmaan Postin erikoisleima

Ahvenanmaan Posti julkaisee vuosittain erityisen näyttelyleiman kaikkiin tapahtumiin, joihin se osallistuu. Ahvenanmaan Posti on mukana tänä vuonna Korttien Tarinoissa ensimmäistä kertaa, ja julkaisee näyttelyleiman lisäksi tapahtumakohtaisen näyttelypostikortin ja omakuvapostimerkin.

Åland Post - Korttien Tarinat 2019 -maksimikortti

Åland Post – Korttien Tarinat 2019 -maksimikortti

Ahvenanmaan Posti edustaa tapahtumassa myös Suomen Postia, ja deskiltä on saatavana sekä ahvenanmaalaisia, että suomalaisia postimerkkejä.

Erikoisleima on käytössä Verkatehtaalla lauantaina 14.9.2019 klo 10-16. Leiman saa postimerkeillä varustettuihin lähetyksiin Ahvenanmaan Postin deskiltä, joka myös sijaitsee toisessa kerroksessa, Lasipihan ja Kehräämön välisessä aulassa. Lähetykset voi myös jättää Ahvenamaan Postin deskille, jolloin ne leimataan erikoisleimalla ja lähetetään edelleen vastaanottajilleen.

Vykortens Berättelser 2019 Specialstämpeln

Jean Sibeliuksen syntymäkodin erikoisleima

Hämeenlinnassa Jean Sibeliuksen syntymäkodin lähellä sijaitsee Postin erikoisleimalaatikko, johon jätetyt leimat leimataan kyseisellä erikoisleimalla.

Hämeenlinnan kaupunginmuseo on jälleen mukana Korttien Tarinoissa. Heidän deskillään sijaitsee postilaatikko, johon voit jättää lähetyksiäsi, mikäli haluat ne edelleen vietäväksi tähän erikoisleimauslaatikkoon. Hämeenlinnan kaupunginmuseon ja taidemuseon deski sijaitsee Kehräämössä, lähellä Korttien Tarinat -ohjelmalavaa.

Jean Sibeliuksen syntymäkoti -erikoisleima, Hämeenlinna