Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2023

Ilmoittautuminen kevään 2023 tapahtumaan on päättynyt

Hyvä tietää

Vahvistamme osastojen sijainnit ja pöytien paikat elokuussa. Varmistat osallistumisesi parhaiten ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Osastohinnat

Pienen pöydän hinta on 25,00€. Ison pöydän 60,00€. Isoja pöytiä voi olla enintään kolme. Näytteilleasettaja voi tuoda pöytiä vastaavan tilan myös esimerkiksi korttihyrriä tai muita rakenteita. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Mikäli samalla osastolla on useampia taiteilijoita tai kauppiaita, jotka halutaan mainittavaksi ohjelmassa ja näytteilleasettajaluettelossa sekä osastokyltissä, lisämaksu on 10,00€ (sis. alv. 24%) jokaiselta lisättävältä näytteilleasettajalta.

Lisätiedot

Näytteilleasettajia palvellaan sähköisesti, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Vuoden 2020 promootiopostikortti

Kuvitus: Elina Jasu

Sopimusehdot

1. Osallistumis- ja peruutusehdot

a) 28.2.2023 mennessä ilmoittautuneet

Laskutamme koko osastomaksun ilmoittautumisen rekisteröinnin yhteydessä (maksuaika 14 vrk).

Osallistuminen on kuluitta peruttavissa 28.2.2023 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua.

b) 28.2.2023 jälkeen ilmoittautuneet

Laskutamme koko osastomaksun ilmoittautumisen rekisteröinnin yhteydessä (maksuaika 7 vrk).

Mikäli näytteilleasettaja peruu osallistumisensa omalla ilmoituksellaan, osallistumismaksua ei palauteta.

2. Sopimusehdot

  1. Tapahtuma on postikorttifestivaali, joten myynti- ja näyttelyosastojen päätuotteena on postikortit ja niihin liittyvät oheistuotteet, kuten teipit, leimat, postikorttien koristetarrat, kirjoitusvälineet jne. Postikorttitöiden originaalien myynti on myös mahdollista. Muita oheistuotteita, kuten omakuvapostimerkkejä, postikorttiaiheista tehtyjä kangaskasseja, kirjanmerkkejä, tai muita paperituotteita voi olla, mutta ne eivät voi viedä osastolta tilaa merkittävästi. Muiden tuotteiden myynti ei ole mahdollista.
  2. Näytteilleasettaja on velvollinen rakentamaan osastonsa niin, että se on valmis viimeistään 15 minuuttia ennen tapahtuman avautumista yleisölle.
  3. Näyttelyosaston saa purkaa vasta kello 16 alkaen.
  4. Korttien tarinat osuuskunta sijoittelee osastot tapahtuman yleisilmeen ja aktiviteettien perusteella sopivimmaksi katsomallaan tavalla.

3. Vastuut

  1. Näytteilleasettaja vastaa osastonsa tuotteiden valvonnasta, sekä omasta omaisuus- ja vastuuvakuutuksestaan.
  2. Korttien tarinat osuuskunta ei vastaa välillisistä vahingoista, joita se mahdollisella toiminnallaan näytteilleasettajalle aiheuttaa.
  3. Korttien tarinat osuuskunta vastaa näytteilleasettajalle aiheuttamistaan välittömistä vahingoista, kuitenkin enintään osaston vuokran verran.