Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2024

Hyvä tietää

Vahvistamme osastojen sijainnit ja pöytien paikat huhtikuussa. Varmistat osallistumisesi parhaiten ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Osastohinnat

Pienen pöydän hinta on 25 €. Ison pöydän 60 € (kaksi isoa á 55 €/pöytä, kolme isoa á 50 €/pöytä). Isoja pöytiä voi olla enintään kolme. Näytteilleasettaja voi tuoda pöytiä vastaavan tilan myös esimerkiksi korttihyrriä tai muita rakenteita. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Mikäli samalla osastolla on useampia taiteilijoita tai kauppiaita, jotka halutaan mainittavaksi ohjelmassa ja näytteilleasettajaluettelossa sekä osastokyltissä, lisämaksu on 10 € (+ alv. 24%) jokaiselta lisättävältä näytteilleasettajalta.

Lisätiedot

Näytteilleasettajia palvellaan sähköisesti, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Sopimusehdot

1. Osallistumis- ja peruutusehdot

Osastomaksu laskutetaan ilmoittautumisen rekisteröinnin yhteydessä (maksuaika 21 vrk ennen 31.1.2024 ilmoittautuneille, 7 vrk 1.2.2024 tai myöhemmin ilmoittautuneille).

Osallistuminen on kuluitta peruttavissa 20.2.2024 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua.

2. Sopimusehdot

  1. Tapahtuma on postikorttifestivaali, joten myynti- ja näyttelyosastojen päätuotteena on postikortit ja niihin liittyvät oheistuotteet, kuten teipit, leimat, postikorttien koristetarrat, kirjoitusvälineet jne. Postikorttitöiden originaalien myynti on myös mahdollista. Muita oheistuotteita, kuten omakuvapostimerkkejä, postikorttiaiheista tehtyjä kangaskasseja, kirjanmerkkejä, tai muita paperituotteita voi olla, mutta ne eivät voi viedä osastolta tilaa merkittävästi. Muiden tuotteiden myynti ei ole mahdollista.
  2. Näytteilleasettaja on velvollinen rakentamaan osastonsa niin, että se on valmis viimeistään 15 minuuttia ennen tapahtuman avautumista yleisölle.
  3. Näyttelyosaston saa purkaa vasta kello 16 alkaen.
  4. Korttien tarinat osuuskunta sijoittelee osastot tapahtuman yleisilmeen ja aktiviteettien perusteella sopivimmaksi katsomallaan tavalla.

3. Vastuut

  1. Näytteilleasettaja vastaa osastonsa tuotteiden valvonnasta, sekä omasta omaisuus- ja vastuuvakuutuksestaan.
  2. Korttien tarinat osuuskunta ei vastaa välillisistä vahingoista, joita se mahdollisella toiminnallaan näytteilleasettajalle aiheuttaa.
  3. Korttien tarinat osuuskunta vastaa näytteilleasettajalle aiheuttamistaan välittömistä vahingoista, kuitenkin enintään osaston vuokran verran.