Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuminen vuoden 2019 tapahtumaan on päättynyt.

Tervetuloa mukaan syksyllä 2020!

Hyvä tietää

Vahvistamme osastojen sijainnit ja pöytien paikat elokuussa. Varmistat osallistumisesi parhaiten ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Korttien Tarinoiden teema vuonna 2019 on Suomi postikortissa. Toivomme, että näytteilleasettajat huomioivat vuositeeman mahdollisuuksiensa mukaan osaston ulkoasussa, tuotevalikoimissa, tai tuotetarjouksissa.

Osastohinnat

Pienen pöydän hinta on 25,00€. Ison pöydän 60,00€. Isoja pöytiä voi olla enintään kolme. Näytteilleasettaja voi tuoda pöytiä vastaavan tilan myös esimerkiksi korttihyrriä tai muita rakenteita. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Mikäli samalla osastolla on useampia taiteilijoita tai kauppiaita, jotka halutaan mainittavaksi ohjelmassa ja näytteilleasettajaluettelossa sekä osastokyltissä, lisämaksu on 10,00€ (sis. alv. 24%) jokaiselta lisättävältä näytteilleasettajalta.

Sähkö

Sähköä tarvitsevat osastot pyritään sijoittamaan Verkatehtaalla sellaisiin kohtiin, joissa on valmiina sähköpistoke. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ja tarvitsette sähköä, veloitamme sähköpistokkeen tuomisesta osastolle Verkatehtaan hinnaston mukaisesti.

Pysäköintilupa

Pysäköinti Verkatehtaan alueella on maksullista. Näytteilleasettajat voivat lunastaa ajoneuvokohtaisen pysäköintiluvan koko tapahtuman ajaksi. Luvan hinta on 8,00€ (sis. alv. 24%). Lupa on tilattava ennakkoon ja sen saa Verkatehtaan aulasta paikalle saavuttaessa.

Laskutus ja peruutukset

Pöytävuokrat laskutetaan ennakkoon (eräpäivä 15.8.2019). Osallistumismaksuja ei palauteta peruutustapauksissa.

Laskuttajana toimii Korttien tarinat osuuskunta. Osuuskunta on arvonlisäverovelvollinen.

Lisätiedot

Näytteilleasettajia palvellaan arkipäivisin numerossa 040 1940 404.

Tapahtumajuliste

Korttien Tarinat 2019 -tapahtumajuliste

Promootiopostikortti

Korttien Tarinat 2019 promootiopostikortti