Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi 2021

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 2021

Hyvä tietää

Vahvistamme osastojen sijainnit ja pöytien paikat elokuussa. Varmistat osallistumisesi parhaiten ilmoittautumalla mahdollisimman pian.

Osastohinnat

Pienen pöydän hinta on 25,00€. Ison pöydän 60,00€. Isoja pöytiä voi olla enintään kolme. Näytteilleasettaja voi tuoda pöytiä vastaavan tilan myös esimerkiksi korttihyrriä tai muita rakenteita. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Mikäli samalla osastolla on useampia taiteilijoita tai kauppiaita, jotka halutaan mainittavaksi ohjelmassa ja näytteilleasettajaluettelossa sekä osastokyltissä, lisämaksu on 10,00€ (sis. alv. 24%) jokaiselta lisättävältä näytteilleasettajalta.

Lisätiedot

Näytteilleasettajia palvellaan arkipäivisin numerossa 040 1940 404.

Vuoden 2020 promootiopostikortti

Kuvitus: Elina Jasu

Sopimusehdot

1. Osallistumis- ja peruutusehdot

a) 31.7. mennessä ilmoittautuneet

Laskutamme ilmoittautumismaksuna 10€ (+alv) per varattu pieni pöytä, ja 20€ (+alv) per varattu iso pöytä ilmoittautumisen rekisteröinnin yhteydessä 7 vrk maksuajalla. Ilmoittautumismaksut hyvitetään täysimääräisesti loppulaskussa.

Mikäli näytteilleasettaja peruu osallistumisensa omalla ilmoituksellaan, maksettua ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Mikäli Korttien tarinat osuuskunta peruu tapahtuman (esimerkiksi matkustus- tai kokoontumisrajoitusten vuoksi), tai siirtää sen uuteen ajankohtaan, eikä uusi ajankohta sovi ilmoittautujalle, maksettu ilmoittautumismaksu palautetaan täysimääräisesti.

Loppulasku lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille 1.8.2020 (maksuaika 7 vrk).

b) 1.8. jälkeen ilmoittautuneet

Laskutamme koko osastomaksun ilmoittautumisen rekisteröinnin yhteydessä (maksuaika 7 vrk).

Mikäli näytteilleasettaja peruu osallistumisensa omalla ilmoituksellaan, osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli Korttien tarinat osuuskunta peruu tapahtuman (esimerkiksi matkustus- tai kokoontumisrajoitusten vuoksi), tai siirtää sen uuteen ajankohtaan, eikä uusi ajankohta sovi ilmoittautujalle, maksettu osallistumismaksu palautetaan täysimääräisesti.

2.  Muut ehdot

Mikäli ilmoittautumis- ja/tai osallistumismaksuja ei makseta eräpäivään mennessä, osallistuminen peruutetaan.

3. Sopimusehdot

  1. Tapahtuma on postikorttifestivaali, joten myynti- ja näyttelyosastojen päätuotteena on postikortit ja niihin liittyvät oheistuotteet, kuten teipit, leimat, postikorttien koristetarrat, kirjoitusvälineet jne. Postikorttitöiden originaalien myynti on myös mahdollista. Muita oheistuotteita, kuten omakuvapostimerkkejä, postikorttiaiheista tehtyjä kangaskasseja, kirjanmerkkejä, tai muita paperituotteita voi olla, mutta ne eivät voi viedä osastolta tilaa merkittävästi. Muiden tuotteiden myynti ei ole mahdollista.
  2. Näytteilleasettaja on velvollinen rakentamaan osastonsa niin, että se on valmis viimeistään 15 minuuttia ennen tapahtuman avautumista yleisölle.
  3. Näyttelyosaston saa purkaa vasta kello 16 alkaen.
  4. Korttien tarinat osuuskunta sijoittelee osastot tapahtuman yleisilmeen ja aktiviteettien perusteella sopivimmaksi katsomallaan tavalla.

4. Vastuut

  1. Näytteilleasettaja vastaa osastonsa tuotteiden valvonnasta, sekä omasta omaisuus- ja vastuuvakuutuksestaan.
  2. Korttien tarinat osuuskunta ei vastaa välillisistä vahingoista, joita se mahdollisella toiminnallaan näytteilleasettajalle aiheuttaa.
  3. Korttien tarinat osuuskunta vastaa näytteilleasettajalle aiheuttamistaan välittömistä vahingoista, kuitenkin enintään osaston vuokran verran.