Näytteilleasettajat

Verkatehtaan Lasipihalla on pääasiassa kuvittajia ja taiteilijoita. Kehräämössä (2. krs, Lasipihalta isot portaat ylös ja oikealle) on esiintymislava, postikorttikauppiaita ja -kustantajia, sekä harrastajayhdistyksiä. Lasipihan ja Kehräämön välisessä tilassa on keräilykorttikauppiaita, tapahtuman oheisleimaus ja postimerkkimyynti.

Oval Point -keräilytapahtuma (keräilypostikortteja, filateliaa, numismatiikkaa) on 2. kerroksen lämpiössä (Lasipihalta vasemmanpuoliset portaat ylös)

Aktiviteetit

  • Oheisleimaus ja postimerkkimyynti D
  • Kortti ikäihmiselle H
  • Korttien Tarinat -ohjelmalava G
  • Postikorttien kirjoituspiste ABEF
  • Postikorttien kierrätyspiste C
  • Tauko- ja oleskelutila ABEF

KÄSIOHJELMA

Saat painetun käsiohjelman ja tapahtumakartan tullessasi Verkatehtaalle.
Korttien Tarinat 2024 - Tapahtumakartta

Näytteilleasettajaluettelo

Klikkaa näytteilleasettajan nimeä avataksesi lisätiedot näytteilleasettajasta.

Suomen Korttipiste Oy

Suomen Korttipiste oy on Korttien Tarinat Postikorttifestivaalin päätukija

Karto ja Paletti -brändit ovat yhdessä Suomen Korttipiste – suomalaisten tunteiden välittäjä elämän koko kirjossa. Kattava, kekseliäs ja monipuolinen tuotevalikoimamme on saatavilla jälleenmyyjiemme toimipisteistä ja verkkokaupasta aina, kun haluat muistaa rakasta ihmistä.

korttipiste.fi

Blue Sign

Blue Sign

Postikortit, leimasimet, lasikynät, mukit, t-paidat, leimasimet.

bluesign.fi

by Annariikka QAnnariikka Qvistin tuotteisiin kuuluvat postikortit, leikkaa ja kokoa -kortit sekä A4-printit. Kaikki tuotteet painatetaan Pirkanmaalla.

Eeva Nikunen Fantasy Art

Eeva Nikunen maalaa kuvia fantasiamaailmasta. Hänen pöydältään löydät värikkäitä ja koristeellisia postikortteja, joiden aiheena ovat eläin- ja fantasiahahmot.

eevanikunen.com

Valokuvapostikortteja Etelä-Suomen monista kaupungeista sekä Suomi- ja luontopostikortteja. Myös jääkaappimagneetteja ja valokuvallisia painokuvia.

kuvahannu.fi

Hartikka Cards & Posters

Postikortteja noin 40 kotimaisen, tämän hetken taiteilijan kuvista. Noin puolet valokuvaajia ja puolet piirtäjiä/maalareita. Näitä ei löydy Prismasta!

www.hartikkacards.net

Henni Laine, taiteilija ja luova yrittäjä Hämeenlinnasta. Monipuolista taidetta eri tekniikoin, pääosin akryylimaaleilla. Saatavilla postikortteja alkuperäisteoksista. Kortit ovat painettu Turengissa. Tyylini on pop-taiteen innoittamaa, värikästä ja yksityiskohtaista.

hennilaine.fi

Herainiart

Herainiart -toiminimen osastolta löydät värikkäitä tuotteita joissa esiintyvät kauniit naishahmot ja eläimet. Yksityiskohtaisissa kuvissa yhdistyvät fantasia ja leikkimielisyys, joiden on tarkoitus tuoda iloa arkeesi. Postikorttien lisäksi myytävänä on mm. tarroja, kirjanmerkkejä ja koristeteippejä.

herainiart.viklas.shop

Ideri / Heli Pukki

Ideri tmi/Heli Pukin akvarelleista luodussa korttimallistossa on sekä hilpeyttä että herkkyyttä. Postikorttien hilpeät oivallukset ja ilmeikkäät eläinhahmot riemastuttavat. Runokorttien herkät tekstit juhlistavat koko elämänkaaren iloja, onnittelevat saavutuksista ja myös lohduttavat surussa.

ideri.fi

Ilkka Kukko tmi

Syanotypia- ja muita käsin painettuja kortteja sekä offsetpainettuja kortteja.

ilkkakukko.fi

J. K. Pölkki

Kuvittaja ja animaattori Tampereelta, jonka taiteessa näkyvät vahvasti ilmeikkäät eläimet, luonto ja fantasia. Laajasta valikoimastani löydät erilaisia eläinpostikortteja, tarroja ja muita paperituotteita.

jkpolkki.com

Jaana Aalto -postikortteja.

JustineF

Kaikki postikorttini ovat alun perin akryylillä tehtyjä. Korteissani lempeät eläinhahmot seikkailevat vaihtuvissa luontomaisemissa. Myyn myös samalla tyylillä tehtyjä kirjoitusvälineitä.

etsy.com

Lämminhenkisiä postikortteja ja niiden kehystettyjä originaaliteoksia.

Postikortteja. Värikkäät ja hauskat promarker-piirustukset joissa aiheina ovat kanat, muut eläimet, luonto, vanhat rakennukset ja esineet.

karinholmstrom.fi

Kati Vuorento

Esillä on laaja kattaus paperituotteita: postikortteja, onnittelukortteja, kiitoskortteja, julisteita ja kuvitusoriginaaleja. Kuva-aiheina ovat mm Markiisitar (Marquise de Sans Souci) ja suloiset eläinhahmot. Mukana on myös ikisuosikiksi muodostunut EI-korttisarja.

alineoflove.com

Katja Saarion maalaamat kortit sekä kuvista painetut kodintekstiilit mm. laudeliinat, tyynynpäälliset ja pussukat.

Kedolla Visuals

Kedolla Visualsin tuotteet ovat täynnä värien ja positiivisuuden ilotulitusta! Kojulta löytyy iloisia postikortteja, tarroja ja taideprinttejä. Kedolla Visualsin takana pyörii kuvittaja Noora Ketolainen, jonka taide syntyy rakkaudesta luontoon, lempeistä ajatuksista sekä satumaisista maailmoista.

kedollavisuals.com

Korttien Talo

Korttien Talon klassikkopostikortteja (Wendelin, Koivu, Hautala, Eskola, Kuittinen, taide ym). Penkomislaatikoita.

korttientalo.fi

Kuusade

Kuusateen valikoimista löydät Tamperelaisen taiteilijan ja artesaanin Jenna Tuomalan omasta akvarelli-, guassi-, sekä digitaiteesta painettuja postikortteja sekä muita paperituotteita kuten teippejä, tarroja sekä kirjepapereita. Kuusateen teemoja ovat avaruus, mystiikka sekä erilaiset eläimet.

kuusade.net

Kuvaamataito Suvi Kari

Eläinaiheisia postikortteja Suvi Karin maalaamista tauluista ja kuvituksista. Tarjolla myös printtejä sekä postikortteja, joista voi leikata heijastavia tarroja.

holvi.com

Kuvasääski

Kuvasääski postikortit on vuonna 1990 perustettu Lappi-postikortteihin erikoistunut yritys.
Mallistosta löytyy paikkakuntakorttien lisäksi maisemat, joulupukit, revontulet, porot, linnut ja muut metsän eläimet.

kuvasaaski.fi

Kaira

Naivistiset kortit kesä- ja jouluaiheet. Lehmäjulisteita A4. Jouluikikalenteri Joulun Olo A4. Naivismimaalauksen ABC kirja.

kairantaidestudio.fi

Pyrykääkkä Design

Pyrykääkkä Designin retrovivahteiset postikortit ovat kuvataiteilija Mari Isotalon käsialaa. Myynnissä myös taiteilijan uniikkimaalauksista painettuja kortteja. Postikorttien lisäksi muita pientuotteita omilla kuvioaiheilla, kuten koruja, kirjanmerkkejä ja jääkaappimagneetteja.

pyrykaakkadesign.com

Matias Lampisen valokuvataidepostikortit.

Minna L. ImmonenKuvataiteilija Minna L. Immosen postikortit.

minnakortti.fi

Minor Postcards

Pienjulkaisijan suositut persoonalliset tuotteet. Postikortit: suomalaiset Unesco-kohteet, majakat, reseptit, kartat, kansallispuvut. Postikorttisetit: 5 kpl samasta aiheesta. Tarrat: omat suomalaiset mallit, Postcrossing ID-tarrat. Washi-teipit: omat suomalaiset mallit, myös Postcrossing-aiheet.

minorpostcards.fi

Nadja Sarell

Kuvittaja Nadja Sarellin uniikkeja postikortteja, joiden aiheina mm. kuosit, kupit ja kasvit. Pieni erä kutakin korttia, eli näitä voi ostaa vain suoraan kuvittajalta! LIsäksi kirjepostiin sopivia tarroja samoista aiheista.

nadjasarell.com

Noora Aalto

Kuvittaja Noora Aallon postikortteja lyijykynä-ja pastellipiirustuksista.

myportfolio.com

Olga Illustrates

Mun osastolta löydätte erilaiset söpöt postikortit minun kuvitusten kanssa. Kuvitan erilaisia kauniita taloja ympäri Helsinkiä, kissoja, kukkija ja teen abstrakti kuvituksia. Postikortit painettu Suomessa, käytössä laadukas ja paksu (320g/m²) erikoispuuvillapaperi.

myportfolio.com

Osmo Omanamäen korttituotantoa.

Orbigraphia

Olen Hämeenlinnalainen kartanpiirtäjä. Osastoltani löydät muun muassa Hämeenlinna-aiheisia postikortteja, kirjanmerkkejä sekä koottavia karttapalloja.

orbigraphia.com

Oulu FirefightersOulu Firefighters ry:n postikorttilajitelmat saatavana nyt Korttien Tarinoista.

oulufirefighters.com

Stadin RatikatRatikka-aiheisia väripostikortteja eri puolilta Suomea: Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Kajaanistakin. Kuva-aiheita 1950-luvulta nykypäivään, niin uusia kuin vanhojakin raitiovaunuja. Yli 60 erilaista, myös talviaiheisia joulukortteja.

stadinratikat.fi

Paperisilppuri

Marjamaito, ruisleipä, työhevonen… Torpan Tarinat -postikortit: ainutlaatuista suomalaista kansankulttuuria valokuvin ja tekstein, suomeksi ja englanniksi. Suomalainen elämäntapa, joka on lähellä luontoa, kiehtoo ulkomaillakin. Myös Railin Runokortit, jääkaappimagneetit ja kirjat.

paperisilppuri.fi

Pieni HevospuotiHevosaiheisia postikortteja usealta suomalaistaiteilijalta ja muutamalta ulkomaiselta. Monen taiteilijan kortteja saa vain meidän kauttamme tai suoraan taiteilijalta itseltään. Mukana myös vihkoja, printtejä ja kirjanmerkkejä postikorttien kuvista. Hevosihmisen taivas!

pienihevospuoti.fi

Pilkkuraita

Tamperelaiset Pilkkuraita -kortit ovat tunnettuja leikkisyydestään, väreistä ja lumipyrystä. Valikoimasta löytyy kortti liki jokaiseen tilanteeseen: juhlaan, arkeen sekä omaksi iloksi. Kortit ovat Tampereella lähituotantona painettuja, kuvittajana Tiina Kälkäinen.

holvi.com

Museokeskus Vapriikissa, Tampereella toimiva Postimuseo tutkii, tallentaa ja esittää postitoiminnan ja viestinvälityksen moninaisia ilmiöitä. Postimuseon pisteellä voit tutustua museon ja sen ystäväyhdistyksen, Postimuseon Ystävät ry:n toimintaan.

postimuseo.fi

Postimuseon Ystävät -yhdistys on aktiivisesti toimiva yhdistys, joka perustettiin vuonna 1997. Sen tarkoitus on tukea museon toimintaa, lisätä Postimuseon tunnettuutta, edistää toimialan harrastajien välistä yhteistyötä ja syventää postihistorian tuntemusta.

pmy.fi

Pöydältäni löytyy naivistisia postikorttejani monen vuoden ajalta. Mm. kissakortteja, eläin-, ihmis- ja jouluaiheisia kortteja.

wordpress.com

RAIJAMI Raija Riihimäki

Raija Riihimäen kuvittamat postikortit, joista suurin osa on kissa-aiheisia.

raijami.fi

Olen Salli Parikka Wahlberg. Olen kuvittaja, jonka aihepiirit ovat moninaiset. Kukkia, lintuja, eläimiä ja satuolentoja parveilee korteissani sekä luontoa. Kevätaiheisten korttieni lisäksi esillä on onnittelukortteja eri tilanteisiin sekä satukirjani ja värityskirja isommille tytöille.

salliparikkaw.fi

ShinonArt

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Inspiraatio taiteeseen löytyy suomalaisesta mytologiasta ja fantasiateemoista, jotka ovat edustetuna myös myynnissä olevissa postikorteissa. Kuvituksista on myynnissä myös eri kokoisia taideprinttejä ja tarroja.

shinonart.com

Suomen postcrossingyhdistys ry

Suomen postcrossingyhdistyksen ym. postikortteja, pika-arpajaiset. Harrastuksen esittely. Postcrossing-miittiin tulevien ilmoittautuminen.

postcrossingyhdistys.fi

Susanna Pihlaja Art myy värikkäitä taidekortteja, joiden teemat kumpuilevaa sadun, fantasian ja mytologian maailmoista. Napakoita postikortteja.

Taikaviitan osaltolta löydät laajan valikoiman kortteja Suomesta ja Euroopasta, sekä monet lastenkirjoista ja sarjakuvista tutut kortit, kuten mm. Tintti-,Peppi-, Nukkumatti-, Mimmi Lehmä-, Myyrä-, sekä Viiru ja Pesonen-kortit.

taikaviitta.fi

Taitajapuoti Terttu

Taitajapuoti Tertun osastolta löydät useiden pienyrittäjien postikortteja, sekä kirjekuorella varustettuja käsin askarreltuja kortteja. Tertun osastolta löydät myös joitakin oheistuotteita.

taitajapuotiterttu.fi

Teippitarha

Valikoimastamme löydät kauniita ja uniikkeja postikortteja, washiteippejä ja muita postikorttien koristeluun tarkoitettuja oheistuotteita. Postikorttimme on kotimaisten ja ulkomaalaisten pienyrittäjien käsialaa.

teippitarha.fi

Olen TML:n jäsen ja Finlandia-juniorpalkittu kuvituksesta. Esittelen myös serigrafioitani ja aivan tuoreen taidekirjani Elämä antoi sinisen hevosen. Ammattivalokuvaajan työstämänä korttini ovat pieniä taideteoksia. Kuvituksiani on palkittu Japanissa ja useissa maissa.

anna-liisahakkarainen.fi

Hulmu & Haukku

Aija Saukkosen kuvittamia postikortteja ja julisteita. Korteissa esiintyvät yleensä koiramaiset satuhahmot Hulmu ja Haukku metsäisissä maisemissa. Myös lapsiaiheisia kortteja. Originaalit on maalattu käsin (yleensä akryyliväreillä ja rajaustussilla) ja ne on painettu Suomessa.

blogspot.com

Soveron taidetalo

Soveron Taidetalo (Eura, Sorkkistentie 9) tuo näytteille kuvataiteilija Kaisa Soveron postikortteja. Korttien aiheina nostalgiset lapsuusmuistot, luonto (kasvit, eläimet) keijut ja erilaiset ruoka-aiheet. Kortit ovat omakustanteita ja niitä on saatavilla ensisijaisesti Soveron Taidetalolta.

Maritta Penttinen

Akvarellimaalauksistani painettuja satumaisia maalaishenkisiä kesäkortteja, joiden aiheina on mm. metsäneläimet, satuhahmot, maisemat ja kukkaset. Kortteja niin onnitteluun kuin tervehdykseen. Mukana myös tunnelmallisia joulukortteja, joissa seikkailevat mm. tontut ja metsäneläimet.

holvi.com

Tuuni Turula

Tuuni Turulan korteissa, printeissä ja julisteissa on oma, uniikki tunnistettava tyyli ja teoksissa esiintyy usein omalaatuisia ja kiinnostavia eläinhahmoja.
Mukana myös perinteistä metalligrafiikkaa.

tuuniturula.fi

Ulla Vehviläinen Art

Postikortteja ja painotuotteita. Kuvat ovat tehty akvarelleilla. Aiheet ovat omasta puutarhastani, Suomen kauniista luonnosta, sekä lapsiaiheista ripauksella sadunomaisuutta.

etsy.com

Valpuri Kerttula

Valpuri Kerttula on paperituotteisiin ja kirjankuvituksiin erikoistunut kuvittaja Lahdesta. Tuotevalikoimasta löydät ilahduttavan värikkäät ja lempeän humoristiset posti- ja onnittelukortit, kirjepaperi- ja muistilehtiöt, läppäritarrat, lastenkirjat, taideprintit ja painografiikkaa.

valppa.com

Virpi Pekkalan hyvän tuulen postikortteja, uutta ja vanhaa tuotantoa, myös erikoiseriä.

virpipekkalakerho.fi