Näytteilleasettajat

Verkatehtaan Lasipihalla on pääasiassa kuvittajia ja taiteilijoita, sekä postimerkkien myynti ja erikoisleimaus. Kehräämössä (2. krs, Lasipihalta isot portaat ylös ja oikealle) on esiintymislava, näyttelyt, postikorttikauppiaita ja -kustantajia, sekä harrastajayhdistyksiä.

Toisessa kerroksessa (Lasipihalta kapeat portaat ylös ja vasemmalle) on rinnakkaistapahtumana järjestettävä Oval Point -keräilytapahtuma.

Postcrossing Lounge sijaitsee toisen ja kolmannen kerroksen lämpiössä (Lasipihalta kapeat portaat ylös ja oikealle). Loungeen on pääsy rajattu Postcrossing-miittiin rekisteröityneille, tai Suomen postcrossingyhdistyksen jäsenille.

KÄSIOHJELMA

Saat painetun käsiohjelman ja tapahtumakartan tullessasi Verkatehtaalle.
Korttien Tarinat 2018 - Tapahtumakartta

A

AMUSANTTI (25)
Daga Ulvin postikortit: sekä eläinpostikortit että Hisse hiiren -joulukortit. Uutuutena myös Nalle-postikorttisarja. Myynnissä myös Daga Ulvin julisteita.

ANITA SEPPOVAARA (30)
Postia Gesondalle – postikortit kertovat -kirjan esittely ja myynti.

E

ELFHILL (33)
Esittelemme kortteja, jotka on tehty Renkajärven suojeluyhdistyksen toiminnan tukemiseksi ja sen tunnettuuden lisäämiseksi – toki myös renkajärveläisten iloksi. Korttien luontoaiheiset kuvat ovat Renkajärveltä.

H

HÄMEENLINNAN KAUPUNGINMUSEO (37)
Vanhaa ja uutta Hämeenlinnan kaupunginmuseon julkaisemaa tai myynnissä olevaa postikorttia. Samalla kerromme kaupunginmuseon palveluista.

I

IISAKIN-EEVA OSTO- JA MYYNTILIIKE (50)
Keräilykortteja, käytettyjä ja käyttämättömiä.

INGE LÖÖK (1)
Postikortit, julisteet, kassit, kirjanmerkit ym.

J

JAANA AALLON POSTIKORTTIEN YSTÄVÄT RY (51)
Jaana Aallon postikortit.

JAANA AALTO (52)
Jaana Aallon postikortit, postikorttinäyttelyn esittely.

JONNA MARKKULA (18)
Jonna Markkulan kuvituksista painetuissa postikorteissa ja muissa paperituotteissa esiintyy hurmaavia ja huvittavia eläinhahmoja. Tämä metsänväki vetoaa niin lapsiin kuin aikuisiinkin.

K

KALEVI JALONEN (34)
Vanhat postikortit, mm. paikkakuntakortit ja taitelijakortit.

KAMALA LUONTO (39)
Kamala luonto -sarjakuvat ja oheistuotteet.

KARTO (40)
Postikortit mm. Kamala Luonto, Muumit, Mauri Kunnas.

KATI VUORENTO (10)
Esillä on Nadja Sarellin ja Kati Vuorennon korttiuutuuksia jouluisista hahmoista arkipäivän yllättäviin tilanteisiin, sekä Jussi Kaakisen aniMoi! -korttisarjan ensiesiintyminen. Festivaaleilla on ensimmäistä kertaa esillä Kati Vuorennon “Undodelidoo” -korttisarja avuksi kömpelöille anteeksipyytäjille.

KEANNE ILLUSTRATION (11)
Kortit, julisteet, kirjat, pienet orginaalit, kangaskassit.

KEHVOLA (31)
Kehvolan uniikit ja suositut postikortit.

KENKÄMAAKARI/ALEKSI LYDMAN (29)
Postikortit (n. 50 erilaista), korut (joissa samoja kuvia kuin postikorteissa), taulut ja maalaukset – kaikki Kenkämaakarin omaa tuotantoa. Aiheena eläimet, naivistisia/lapsille sopivia.

KIKKA NYRÉN (20)
Postikortteja, muita painotuotteita.

KORTTIEN TALO (35)
Klassikko-postikortit (Wendelin, Koivu, taide, musta-valko, luonto, nostalgia ym),  vuosikalenterit (Wendelin, Koivu, Bastin), julisteet (A3 ja A4), muistikirjat.

KORTTIEN TARINAT OSUUSKUNTA (2)
Postin postimerkkijulkaisujen myynti, tapahtuman erikoispostikortti, tapahtuman omakuvapostimerkki, Korttien Tarinat -kangaskassi.

KUVA-HANNU/HANNU MOILANEN (24)
Luontoaiheiset valokuvapostikortit, mukana myös hieman kaupunkiteemaa. Luontoaiheisia jääkaappimagneetteja sekä kaksi valokuvakirjaa: Laulujoutsen – Suomen kansallislintu ja Elämää järvellä.

L

LINNAPAPERI (43)
Esittelemme Suomi ja Lappi Collection luontopostikortit, Mietteitä Maalta ja Anu Kovalainen-postikortit sekä muut kotimaiset, ihanan erilaiset postikortit.

M

MANTE ANTTONEN (36)
Uniikit kortit käsityönä MANTE. Kortit ovat Vintage-aiheisia ja materiaalina käytetty vanhoja kuvia ym. Myös uniikit adressit.

MANTELINA (15)
Voiko onnea laittaa purkkiin tai apteekista ostaa sateenkaarenpäitä? Voiko karhu saada ompelumanian tai kettu bujoilla? Se selviää Mantelinan pisteellä! Mantelinan kortit on kuvittanut Elina Jasu.

MATTI KOTA (28)
Puutarhakortteja, postikortteja.

MINNA-KORTTI (44)
Minna L. Immonen -postikortit ja kirjat. Uusia joulukorttimalleja ja uusi kirja.

MINNA LEHVÄSLAIHO (19)
Minna Lehväslaihon iloisia postikortteja.

MINOR POSTCARDS (42)
Uutuutena postitettavat pullopostipullot. Huippu-uutuutena kahviaiheiset postikortit, jotka myös tuoksuvat kahville. Suomalaiset korttiaiheet esim. kartat, reseptit, Unesco, kansallispuvut. Tarrat: Postcrossing ID- tarrat, kartat, posti, liput.

MLP-FANIT RY (46)
Marja-Liisa Pitkärannan tuotanto.

N

NADJA SARELL (10)
Esillä on Nadja Sarellin ja Kati Vuorennon korttiuutuuksia jouluisista hahmoista arkipäivän yllättäviin tilanteisiin, sekä Jussi Kaakisen aniMoi! -korttisarjan ensiesiintyminen.

NINA KAIRISALO/KALI GRAPHICS (9)
Postikortit. Uutuutena piirroskuvilla kuvitettu postikorttisarja.

O

OMENAMÄKI KERÄILIJÄT RY (47)
Esittelemme ja myymme Osmo “Omppu Omenamäen tuotteita, lähinnä postikortteja.

P

PALETTI (45)
Pääsääntöisesti postikortit, joissa esittelemme laajasti kotimaisia korttitaiteilijoita

PAPERISILPPURI (32)
Railin Runokortit, Torpan Tarinat sekä Alma-mummun sanomaa-postikortit – lämpimät muistot maalta: vanhan ajan työt, toimet, kasvit ja eläimet. Valokuvaajina mm. Asko Kuittinen, Tomi Katajamäki.

PERROMANIA (41)
Kotimaiset postikortit. Omat julkaisut + yhteistyökumppaneidemme postikorttijulkaisut.

PIRJO KUNNAMO (21)
Käsintehdyt uniikit kortit, pienet taulut, käytetty paljon luonnonmateriaaleja, kasveja, sulkia yms. Sekatekniikkaa, kollaaseja, käsinmaalattuja.

POSTIMUSEO (3)
Postin virallinen Korttien Tarinat -erikoisleimaus.

R

RAIJAMI / RAIJA RIIHIMÄKI (27)
Postikortit, kalenterit.

REETTA NIEMENSIVU (12)
Värikkäitä ja iloisia eläinaiheisia onnittelukortteja ja joulukortteja, julisteita ja värityskirjoja.

S

SALLA VUORENMAA (5)
Olen luonnon inspiroima kuvataiteilija. Tapahtumassa mukanani eläin- ja kasviaiheisista piirroksistani kierrätyskartongille painettuja kortteja.

SALLI PARIKKA (16)
Pääasiassa joulukortteja, satukirja.

SANNA PARTANEN (7)
Hauskoja ja suloisia akvarelleja. Ihastuttavia hetkiä Pupun ja Karhun ystävyydestä ja seikkailuista.

SEIJA LEVANTO (17)
Seija Levannon Naivistis-surrealistisia (=maaginen naivismi) postikortteja, taitettuja kortteja, julisteita, maalauksia. Levanto on ollut Naivistit Iittalassa -näyttelyssä vuodesta 2011.

SEPPO LEHTO (26)
Kissa valokuvakortit- ja Zezzon taidemaalauskortit. Magneettikuvat. Valokuvat Seppo Tapio Lehto/ taidemaalaukset Zezzo. Hyvään kotiin kissaromaani.

SINIKKA HAUTAMÄKI (22)
Postikortteja ja Hautamäen kuvittama kirja

SIRKKU LINNEA (23)
Myyn ja signeeraan joitakin vanhoja korttimallejani ja tätä tapahtumaa varta vasten painattamiani eläinaiheisia messukortteja.

SUOMEN POSTCROSSINGYHDISTYS RY (4)
Mitä on maailmanlaajuisessa suosiossa oleva Postcrossing, jossa lähetetään (ja saadaan) postikortteja tuntemattomille? Kerromme myös yhdistyksen jäsenyydestä. Myytävänä jäsentuotteita, sekä myyntitilissä olevia postikortteja ja postimaksu maksettu -postikortteja.

S

TAIKAVIITTA (31)
Laaja valikoima koti- ja ulkomaisia postikortteja, sen lisäksi myös julisteita.

TARJA MÄKINEN (8)
Kalligrafiaa harrastava graafinen suunnittelija, joka tekee tilaustyönä käsintehtyjä isokokoisia kortteja esim. syntymäpäiviin, häihin ym.
Lahjatauluja ja käsintehtyjä postikortteja.

TERHO PELTONIEMI (38)
Taiteilijan oma postikorttituotanto.

TITTA LINDSTRÖM (14)
Kuvittajan oma postikorttituotanto.

TUULIKKI VIITALA (13)
Postikortit, pienet taulut korttien originaaleista, luontoaiheiset taulut.

V

VALPURI KERTTULA (6)
Kuvittajan omakustanteisia postikortteja ja onnittelukortteja. Korttien käsinpiirretyissä kuvituksissa on huumoria, iloisen värikkäitä hahmoja, eläimiä ja ihmisiä joka tilanteeseen. Uutuutena syntymäpäiväkortit ja uusia joulukortteja sekä yleisön pyynnöstä uusia eläinhahmokortteja.

VIRPI PEKKALA -KERHO RY (48)
Korttitaiteilija Virpi Pekkala on paikalla ja signeeraa piirtämiään kortteja, joita on myynnissä Virpi Pekkala -kerhon osastolla.

VÄINÖ HEINONEN (14)
Kuvittajan oma postikorttituotanto

W

WANHAT UNELMAT (49)
Myymme hyvin erilaisia perikunnista tulleita, lähinnä kulkeneita postikortteja. Meillä myös kulkemattomia postikortteja.