Korttien Tarinat 2024 -festivaalipostimerkkitarjous

Tänäkin vuonna julkaisemme erityisen festivaalipostimerkin, ja saman aiheisen postikortin. Kuvituksen on tehnyt suosittu kuvittaja Katja Saario, kortin kuvituksena on Katjan töistä tuttu kettu festivaalien korttisaaliinsa kanssa.

Festivaalipostimerkit ovat myös erityinen keräilykohde, sillä niitä painetaan vain rajoitetusti, ja ne ovat saatavana vain Korttien Tarinat -postikorttifestivaaleilla lauantaina 20.4.2024 klo 10-16 niin kauan kun niitä riittää.

Tee ennakkotilaus 2.4. klo 22 mennessä

Huom. Emme toimita postimerkkejä postitse!

Postimerkit on maksettava ennakkoon, ja ne voi lunastaa Verkatehtaalta Hämeenlinnasta 20.4.2024 klo 10-16 Korttien tarinat osuuskunnan deskiltä.

Yksittäisiä postimerkkejä myydään tapahtumassa hintaan 4 € kappale niin kauan kuin niitä riittää. Emme ota varauksia tapahtumassa myytäviin postimerkkeihin.

Ennakkoon tilaavat saavat kolme festivaalipostikorttia jokaista tilaamaansa arkkia kohden. Kokonaisen arkin hinta on lisäksi 15% edullisempi per postimerkki.

Festivaalipostimerkki ja postimerkkiarkki

Korttien Tarinat 2024 festivaalipostimerkki
Korttien Tarinat 2024 festivaalipostimerkkiarkki

Festivaalipostikortti

Festivaalipostikortteja ei voi varata erikseen ennakkoon, kolme (3) postikorttia sisältyy jokaiseen ennalta tilattuun festivaalipostimerkkiarkkiin ennakkotilaajan lahjana. Postikortteja voi ostaa tapahtumasta myös yksittäin.

Korttien Tarinat 2024 -tapahtumapostikorttiKorttien Tarinat 2024 -tapahtumapostikortti

Festivaalin erikoisleima

Festivaalien aikana on Korttien tarinat osuuskunnan deskiltä saatavilla omiin postilähetyksiin Katja Saarion kuvittama erikoisleima. Leima on ns. lisäleima, eli se voidaan leimata postikorttiin lähelle postimerkkejä, mutta leimalla ei mitätöidä postimerkkejä.

Korttien Tarinat 2024 tapahtumaleima

Ennakkotilauslomake

Ennakkotilausmahdollisuus on päättynyt.

Postimerkkejä on myynnissä Korttien Tarinat Postikorttifestivaaleilla 300 kappaleen rajoitettu erä.