Korttien tarinat osuuskunta on päättänyt perua vuoden 2022 tapahtuman Verkatehtaalla. Seuraavan kerran Korttien Tarinat -postikorttifestivaali järjestetään 15.4.2023.

Koronarajoitusten poistuttua osuuskunnan tarkoituksena oli järjestää Korttien Tarinat -tapahtuma kahden vuoden tauon jälkeen 10.9.2022.

Paikkojen varaaminen ei kuitenkaan saavuttanut vähimmäistavoitettaan. Suomen postcrossingyhdistyksen avustuksella suuri määrä potentiaalisia osallistujia on kontaktoitu henkilökohtaisesti, ja suurin syy poisjäännille on edelleen varovaisuus koronan suhteen.

Tästä syystä johtuen osuuskunta päätti siirtää tälle syksylle kaavaillun tapahtuman ensi kevääseen, lauantaille 15.4.2023. Tapahtumapaikkana on edelleen Verkatehdas Hämeenlinnassa.

Osuuskunta uskoo, että tapahtuman siirto keväälle voi itse asiassa piristää koko korttialaa, niin korttien tuottajia kuin kuluttajiakin. Tapahtumasta voi tehdä korttilöytöjä useisiin kevään juhliin, esimerkiksi äitienpäivään, valmistujaisiin, ja rippijuhliin.

Tapahtumaa ei myöskään haluttu siirtää kokonaisella vuodella eteenpäin, vaan tästäkin syystä päädyttiin keväiseen ajankohtaan.

Tapahtuma järjestetään siis seuraavan kerran Verkatehtaalla lauantaina 15.4.2023. Korttien Tarinat on järjestetty Hämeenlinnan Verkatehtaalla vuosittain vuodesta 2008 alkaen, ja vuoden 2023 tapahtuma on jo 13. järjestyksessään.

Nähdään Verkatehtaalla 15.4.2023.

Marko Kulmala
toimitusjohtaja
Korttien tarinat osuuskunta